ВАЖНОСТА ОД ТИПОТ НА КОЛАГЕН И КОЛАГЕН ПЕПТИДИТЕ ЗА СПОРТИСТИТЕ

Типовите на колаген содржат различни протеини кои имаат различни улоги во телото. Типовите 1 и 3 може да се земат

Кој е подобар: DYMATIZE ISO100 vs. GOLD STANDARD 100% WHEY OPTIMUM NUTRITION

Денeска ќе направиме една споредба помеѓу двата најдобри протеини во својата класа. Додека е познато дека Gold Standard 100% Wheyна

ПОБРЗО ДО РЕЗУЛТАТИ-DYMATIZE

Креатинот не само што делува брзо, туку е и еден од научно најистражувани и валидирани супстанции за зголемување на физичките

DYMATIZE кога станува збор за квалитет нема компромис

Како еден од лидерите во спортските додатоци во исхраната ширум светот Dymatize има добиено не една туку три награди од

ЗОШТО ISOSTAR HYDRATE & PERFORM?

Спортистите често се соочуваат со дигестивни проблеми кои влијаат на нивните перформанси. Овие проблеми може да се манифестираат како рефлукс, гадење,

Ефекти на Колагенот врз здравјето на зглобовите

Придобивки од суплементацијата со Колаген хидролизат кои придонесуваат за здрави зглобови, се пријавени од голем број клинички студии ширум светот.

Eдна капсула до ефтин и ефикасен начин на подобар тренинг

Кофеинот го стимулира централниот нервен систем, го ублажува заморот, ја подобрува концентрацијата, фокусот и ја зголемува будноста. Тој е најчесто

Како побрзо до целната линија

Енергетските гелови се лесно пренослив и удобен начин да се надополни телото со јаглехидрати при долготрајни активности кои бараат висока

Биди алфа со бета-аланин

Бета-Аланинот е неесенцијална аминокиселина и единствена бета аминокиселина која се создава природно. Во комбинација со хистидинот го формира дипептидот карнозин.

(Nitric Oxide) адиција во потрагата за подобра напумпаност

Азотен оксид (Nitric Oxide) е природен гас кој се произедува во телото преку специфични ензими наречени азотно оксидни синтази, кои